Locatie

Het Wylerbergmeer (de afgelopen jaren onze favoriete plek voor de Kindervakantieweek) is deze zomer vanwege baggerwerkzaamheden geheel afgesloten. Deze werkzaamheden zouden voor de Kindervakantieweek gereed zijn, maar helaas hebben deze werkzaamheden vertraging opgelopen. 

Dit betekent dat we voor de Kindervakantieweek van dit jaar in allerijl op zoek moesten naar een alternatieve locatie in de directe omgeving van Beek. En gelukkig hebben we deze gevonden!

Dit jaar zal de Kindervakantieweek 2019 dan ook op het terrein naast voetbalvereniging BVC’12 plaatsvinden (kaart). De eigenaar van dit terrein heeft dit terrein namelijk geheel belangeloos ter beschikking gesteld voor de Kindervakantieweek! Daarnaast heeft het bestuur van BVC’12 aangeboden dat we gebruik mogen maken van de aldaar aanwezige (sanitaire) faciliteiten en stellen zij de voetbalvelden ter beschikking voor onze sport- en spelactiviteiten.

Wij zijn erg blij met dit aanbod en tevens met de medewerking van de gemeente Berg & Dal om de benodigde evenementen-vergunning op tijd rond te krijgen.