Programma 2018

Deze website bevat de informatie zoals deze is opgenomen in het Programmaboekje 2018 en zal in de weken voor de KIndervakantieweek  worden bijgewerkt met de laatste informatie.

Maandag 13 augustus
We gaan een dagje uit naar: BillyBird Park Hemelrijk. Vertrek vanaf parkeerterrein Wylerbergmeer (route/info) rond 9.00 uur en terugkomst rond 17.00 uur.

Dinsdag 14 augustus
We gaan vanaf 09.30 op 3 verschillende locaties bij het Wylerbergmeer allerlei leuke activiteiten doen: een klimwand van maar liefst 9 meter hoog, een survivalrun en vuur maken! In de avond is er voor de kinderen van ROOD een kampvuur en een spannende spooktocht voor BLAUW.

Natuurlijk wordt voor eten, drinken en een tussendoortje gezorgd. Het programma van ROOD is om 21.00 afgelopen en van BLAUW om 23.00 uur. Kinderen die willen, mogen in tentjes blijven slapen.

Woensdag 15 augustus
We gaan eerst ontbijten zo rond 8.30 als de kinderen die niet zijn blijven slapen zich weer bij de groep hebben gevoegd. Daarna zijn er 2 ochtendactiviteiten, een rustige knutselactiviteit en een wat minder rustige activiteit 😉 De kinderen mogen zelf kiezen waaraan ze willen deelnemen!

Bekijk hier ook het Programmaboekje 2018 zoals deze begin juni is verstrekt.

Onze hoofdsponsoren van dit jaar: