Programma 2019

Dit jaar zal de Kindervakantieweek worden gehouden op de volgende dagen:

– Maandag 12 augustus 2019
– Dinsdag 13 augustus 2019 (incl. overnachting)
– Woensdag 14 augustus 2019

Vanaf medio mei kun je je hiervoor opgeven.

Deze pagina zal in de weken voor de Kindervakantieweek  worden bijgewerkt met de laatste informatie. Zodra er meer informatie over het programma voor 2019 bekend is dan zal dit hier terug te vinden zijn.

Afgelopen jaar bestond het programma uit de volgende activiteiten:

Maandag
We gaan een dagje uit naar: BillyBird Park Hemelrijk. Vertrek vanaf parkeerterrein Wylerbergmeer (route/info) rond 9.00 uur en terugkomst rond 17.00 uur.

Dinsdag
We gaan vanaf 09.30 op 3 verschillende locaties bij het Wylerbergmeer allerlei leuke activiteiten doen: een klimwand van maar liefst 9 meter hoog, een survivalrun en vuur maken! In de avond is er voor de kinderen van ROOD een kampvuur en een spannende spooktocht voor BLAUW.

Natuurlijk wordt voor eten, drinken en een tussendoortje gezorgd. Het programma van ROOD is om 21.00 afgelopen en van BLAUW om 23.00 uur. Kinderen die willen, mogen in tentjes blijven slapen.

Woensdag
We gaan eerst ontbijten zo rond 8.30 als de kinderen die niet zijn blijven slapen zich weer bij de groep hebben gevoegd. Daarna zijn er 2 ochtendactiviteiten, een rustige knutselactiviteit en een wat minder rustige activiteit 😉 De kinderen mogen zelf kiezen waaraan ze willen deelnemen!

Bekijk hier ook het Programmaboekje van afgelopen jaar (2018).