Programma 2019

Dit jaar zal de Kindervakantieweek worden gehouden op de volgende dagen:

– Maandag 12 augustus 2019
– Dinsdag 13 augustus 2019 (incl. overnachting)
– Woensdag 14 augustus 2019

Gelukkig hebben we dit jaar voor groep GEEL weer voldoende organisatieleden kunnen vinden en komt er dus ook voor deze jongste groep kinderen een leuk programma!

Programma groep GEEL 2019
(bekijk de groepsindeling)

  • Maandag gaan we een dagje uit naar ‘Hof van Kaatje’ in Wijchen. Vertrek met auto’s vanaf parkeerterrein Wylerbergmeer rond 10.00 uur, terugkomst rond 15.30 uur.
  • Dinsdag starten we om 10.00 en wandelen -nadat iedereen is aangemeld- naar de plek waar we verschillende leuke activiteiten gaan ondernemen. We gaan spelletjes doen met water en zand, knutselen en tenten bouwen en versieren. We lunchen bij ons zelfgebouwde tentenkamp, dan smaken de broodjes nog lekkerder…. . Na de lunch gaan we schat zoeken en rond 14.00 uur is het programma ten einde.
  • Woensdag starten we om 10.00 en na het aanmelden mogen de kinderen van GEEL een uurtje springen op het luchtkussen. Daarnaast mogen kinderen verder met de
    knutselactiviteit die ze dinsdags zijn gestart. Vanaf ongeveer 11.00 uur mogen de kinderen deelnemen aan vrije activiteiten (twister, zaklopen, schminken, ballonbeesten, voetbal en/of touwtrekken. Om 12.00 is het programma ten einde en kunnen de kinderen weer opgehaald worden.

Programma groep ROOD en BLAUW
(bekijk de groepsindeling)

  • Maandag gaan we een dagje uit naar Irrland (in Weeze, Duitsland). Gezellig met z’n allen in een grote bus! We verwachten de kinderen om 09.30 op het terrein van de KIndervakantieweek, en om ongeveer 17.00 kunnen de kinderen weer opgehaald worden. Iedereen eet en slaapt vervolgens thuis.
  • Dinsdag begint om 10.00 (wees op tijd!) met 2 heel verschillende onderdelen te weten: spectaculaire attracties van AXITRAXI en het hilarische ‘Alles mag op dinsdag’ spel. Groep ROOD en BLAUW beginnen ieder op een verschillende locatie en na de lunch wordt gewisseld van onderdeel. In de avond stoken we het kampvuur op en is er een leuk/spannend avondprogramma. Het programma van ROOD is rond 21.00 afgelopen en voor BLAUW begint juist dan pas een echt griezelige en bloedstollende spooktocht……DURF JIJ?? Als je niet over stalen zenuwen beschikt dan blijf je lekker chillen bij het kampvuur. Na het avondprogramma mag je blijven slapen maar dit hoeft niet. Je geeft bij de inschrijving op of je deelneemt aan de spooktocht en of je blijft slapen.
  • Woensdag gaan we eerst ontbijten zo rond 9.00 als de kinderen die niet zijn blijven slapen zich weer bij de groep hebben gevoegd. Daarna mogen de kinderen kiezen wat ze willen doen, een rustige knutselactiviteit of nog lekker even uitleven op de luchtkussens van AXI TRAXI. Tussen 12.30 en 13.00 is het programma ten einde en kunnen de kinderen weer opgehaald worden.

Bekijk hier ook het Programmaboekje 2019! Hou echter ook de website goed in de gaten want als er wijzigingen in het programma zijn dan vind je deze op deze pagina.