De Kindervakantieweek 2020 gaat door!

Als Stichting Kindervacantie-activiteiten Beek (KVA Beek) willen we graag bijdragen aan een mooie laatste vakantieweek voor alle kinderen uit Beek en omstreken. Vanwege de Corona maatregelen is het niet haalbaar om een driedaags evenement met overnachting te organiseren, maar voor zijn niet voor één gat te vangen… We hebben voor dit jaar dan ook een aangepast programma uitgewerkt waaraan iedereen een hele dag kan deelnemen en er voor zowel groep rood als blauw ook nog een avondactiviteit is!

De Kindervakantieweek 2020 gaat dus -in aangepaste vorm- door en op maandag 17, dinsdag 18 en woensdag 19 augustus 2020 staan wij weer voor jullie klaar.

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving op onze website organiseren we voor iedere groep een hele dag vol activiteiten, dus niet slechts 1 dagdeel!

Kaders en richtlijnen
Vanuit de gemeente Berg en Dal hebben we bepaalde kaders gekregen waar we ons aan moeten houden. Dit houdt onder andere in dat we een maximaal aantal kinderen (in de buitenlucht) mogen samenbrengen, met een er een maximaal aantal begeleiders per groep is. En dat we ons uiteraard aan de RIVM richtlijnen moeten houden.

Daarom zullen we de groepen Geel, Rood en Blauw niet tegelijk laten samenkomen, maar voor iedere groep gedurende één dag activiteiten aanbieden. Op deze manier kunnen wij ons aan de gestelde kaders houden, en is er plek voor iedereen.

Wij hopen jullie allemaal te zien in de laatste week van de zomervakantie!

Wat is de Kindervakantieweek precies?
Jaarlijks, in de laatste week van de zomervakantie, organiseert de KVA Beek 3 dagen barstensvol leuke dingen voor alle kinderen die wonen in (de directe omgeving van) Beek en die nu nog op de basisschool zitten. Je hoeft daarbij niet perse op ‘De Biezenkamp’ te zitten.

Creatief bezig zijn, samenwerken, lekker bewegen en vooral veel lol maken. Daar gaan wij voor. Vooralsnog zal de Kindervakantieweek 2020 op het terrein naast voetbalvereniging BVC’12 plaatsvinden. Je leest hier meer over deze locatie.

De kindervakantieweek Beek is er voor iedereen. Wij streven er naar om de bijdrage van de ouders zo laag mogelijk houden, zodat ieder kind mee kan doen, ongeacht achtergrond en financiële middelen. Mede dankzij onze sponsoren lukt dit ieder jaar weer opnieuw!

Dit zijn de hoofdsponsoren van 2019: