Ook in 2021 zijn we er weer voor jullie!

Als Stichting Kindervacantie-activiteiten Beek (KVA Beek) willen we graag bijdragen aan een mooie laatste vakantieweek voor alle kinderen uit Beek en omstreken. Dit betekent dat we ook in 2021 weer voor jullie klaar staan! Gezien de huidige ontwikkelingen gaan we uit van een volgepakt driedaags programma met mogelijkheid tot overnachten. Je leest hier meer over het programma en je kunt je hier tot uiterlijk 4 juni a.s. aanmelden!

De Kindervakantieweek vindt op de volgende data plaats rond het Wylerbergmeer in Beek:

  • Maandag 23 augustus
  • Dinsdag 24 augustus
  • Woensdag 25 augustus

Wij hopen jullie allemaal te zien in de laatste week van de zomervakantie!

Wat is de Kindervakantieweek precies?
Jaarlijks, in de laatste week van de zomervakantie, organiseert de KVA Beek 3 dagen barstensvol leuke dingen voor alle kinderen die wonen in (de directe omgeving van) Beek en die nu nog op de basisschool zitten. Je hoeft daarbij niet perse op ‘De Biezenkamp’ te zitten.

Creatief bezig zijn, samenwerken, lekker bewegen en vooral veel lol maken. Daar gaan wij voor. De kindervakantieweek Beek is er voor iedereen. Wij streven er naar om de bijdrage van de ouders zo laag mogelijk houden, zodat ieder kind mee kan doen, ongeacht achtergrond en financiële middelen. Mede dankzij onze sponsoren lukt dit ieder jaar weer opnieuw!